Salgsbetingelser

Her kan du gjøre deg kjent med gjeldende salgsbetingelser for handel på tvergastein.no.
 
«Stiftelsen Tvergastein, Arne Næss hytte» benytter online betalingsløsning for salg på nett. Når du handler på tvergastein.no aksepterer du våre vilkår for kjøp.  For mer informasjon, vennligst les våre bestillingsvilkår som er vist nedenfor. Har du spørsmål, kontakt oss gjerne. Se informasjon for kontaktinformasjon lenger ned på denne siden.
 
Produktinformasjon og priser
De ulike produktene som selges er beskrevet der de er gjort tilgjengelig for salg. Alle priser er oppgitt i norske kroner. Medlemspriser er inklusive merverdiavgift . Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før transaksjonen gjennomføres og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og eventuelle leveringskostnader. Hvis banken tar gebyr for kortbruk kommer dette i tillegg.

 

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.
 
Ekspedering av ordre og leveranse
Når du har betalt for medlemskap vil du motta en e-post med kvittering og vedlagt medlemskap i PDF-format.  Dersom e-posten ikke mottas innen forventet tid anmodes du om å sjekke spamfilteret, boksen for useriøs e-post og/eller kontakte «Stiftelsen Tvergastein, Arne Næss hytte» på e-post eller telefon.
 
Personopplysninger
«Stiftelsen Tvergastein, Arne Næss hytte» behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne registre.
 
Kortinformasjon
Når du handler hos «Stiftelsen Tvergastein, Arne Næss hytte» blir betalingen behandlet av Klarna, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All informasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
 
Ditt ansvar
Du er selv ansvarlig for å kjøpe riktig produkt i riktig antall, oppgi riktig kontaktdata, betale til rett tid, samt ta vare på det vedlagte pdf-dokumentet. Ved eventuelle mangler ved tjenestene plikter du å reklamere innen rimelig tid.
 
Reklamasjon og angrerett
Det er viktig at du forsikrer deg om at du har valgt riktige produkter før reservasjonen bekreftes.

 

Organisasjonsnummer: 977 307 449
Adresse: Breskelivegen 125, 3803 BØ I TELEMARK
Telefonnummer: (+47) 41 24 76 76